Over ons

Van Meelis Wintersport Beek en Donk sinds 1973

 

Al meer dan 45 jaar één van de meest gerenommeerde wintersportspeciaalzaken van Zuidoost Brabant!

Een speciaalzaak waar men de tijd neemt voor de klant en het materiaal.

Of het nu de verkoop van nieuwe ski’s betreft, verhuur of onderhoud, men wordt vakbekwaam geholpen door echte liefhebbers die kunnen leunen op een jarenlange ervaring. Zelf op de piste; en in de werkplaats!

IMG 6997 17 10 17 09 09

Een echt familie bedrijf waar vader, zoon en kleinkinderen allemaal hun passie delen voor de wintersport. De grondlegger Ben van Meelis, heeft tot zijn 80e jaar nog volop meegewerkt in het bedrijf en ging nog regelmatig met zoon Dirk naar de Alpen om op uitnodiging van de fabrikanten de nieuwste ontwikkeling op het gebied van ski´s, snowboards en schoenen zelf te testen.

Dirk van Meelis nam in 2011 het roer geheel over, nadat vader Ben toch van zijn pensionering wilde gaan genieten. In 2018 bestond van Meelis wintersport dan ook precies 45 jaar. Van Meelis wintersport wil zeker in de toekomst er voor behoeden dat de klant centraal staat, ook de dochter, een gediplomeerd skileraar wil zich meer gaan toeleggen op het aanschaffen van het juiste materiaal door de klant, hierdoor heeft van Meelis wintersport de derde generatie in hun zaak, en hiermee investeerd men opnieuw voor deskundig advies als het gaat om verkoop en onderhoud van ski's, skischoenen en niet te vergeten de helmen, vaak wordt hier op bezuinigd en zeer zeker bij kinderen, belangrijk hierbij is de pasvorm en het gewicht van de helm, en dit is erg van belang bij de kleintjes voegt dochter Femke er aan toe.

Ook in de verhuur worden de nieuwste ski's ingezet. Doordat familie van Meelis zelf zeer ervaren en gedreven skieers zijn, weten zei als geen ander dat in de skiwereld ook de technologie niet stilstaat en dat daarom van Meelis wintersport dan ook zeker het nieuwste van het nieuwste in hun zaak willen presenteren.

drie generaties

Niet alleen kunt u hier terecht voor een eerlijk advies als het gaat om aanschaf van nieuwe ski´s, schoenen of snowboards, maar ook voor alle reparaties.

Onderhoudswerkzaamheden op een ambachtelijke wijze verzorgd.

“De afstelling van het materiaal, ongeacht waar gekocht, vergt precisie en aandacht, het gaat per slot van rekening om de veiligheid van de klanten en om onze reputatie”, aldus van Meelis. 

IMG 6998 17 10 17 09 09

van Meelis Wintersport Beek en Donk is officiële dealer van de merken:

Salomon, Elan, Head en Völkl .

Openingstijden

 

                                                                                                                                             Vanaf 30 april tot medio oktober zijn wij gesloten.                                                                                                                                             Tel; 06-51469511  0492-461939

                                                                                                                                                                      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Graag tot ziens,
Onze service – Uw veiligheid